Tehostuva työskentely

Asiakkuusstrategian ja myynninprosessien kehittäminen

SOL

Vuosien varrella SOL:n johdolla on ollut ilo sparrata Aspectumin asiantuntijoiden kanssa asiakkuusstrategian tiimoilta ja myynnin prosessien kehittämisen merkeissä.

Yhteistyömme jatkuu – yhteisenä tavoitteena kannattava kasvu, lujat asiakassuhteet sekä osaava, hyvinvoiva ja aurinkoinen henkilöstö, joka osaa myös ilahduttamisen osana johtamista.

  • Solilaisten sanomaa Aspectum-yhteistyöstä:
    ”Olen positiivisesti yllättynyt, että on valittu näin laadukas yhteistyökumppani sekä laadukkaat ja asiantuntevat puhujat, ihastuttavaa.”
  • ”Omakohtaisena kokemuksena voin todeta Aspectumin valmennukseen osallistuneiden opiskelijoiden ammattitaidon ja osaamisen lisääntymisen.”
  • ”Koulutukset SOLjet ja SOLyjeat tuottavat konkreettisia, hyviä kehitysehdotuksia ja kehitystöitä suoraan käytäntöön; ne tulevat järjestelmällisesti kuin Manulle illallinen ideat lähes valmiina, jatkotyöstöä varten tai osa suoraan käytäntöön vietävinä.”
  • ”Yhteistyön helppous ja saumattomuus sekä erinomainen paneutuminen SOLin toimintaan on ollut yhteyshenkilömme kanssa helppoa ja antoisaa sekä kehittävää.”

Anu Eronen

SOLEMO, hallituksen puheenjohtaja

Juhapekka Joronen

SOL Palvelut Oy, toimitusjohtaja

Merja Oljakka

SOL Palvelut Oy, Johtaja, henkilöstön kehitys
Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja mielenkiintoisia blogikirjoituksia. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje