Tietokirjailija, strategia- ja tuloskonsultti, valmentaja, CEO, KTM

Ari Heiskanen

Ari Heiskanen on energisoiva ja innostava valmentaja, joka kytkee valmennuksilla käsiteltävät asiakokonaisuudet suoraan osallistujien arkihaasteisiin. Hänellä on pitkän omakohtaisen johtamisvastuun ja kokemuksen lisäksi useiden vuosien kokemus konsultoinnista ja valmentamisesta. Koulutukseltaan Ari on kauppatieteiden maisteri.

Ari on valmentanut satoja myynnin johtajia, myyjiä ja Key Account Managereita. Valmennusten teemat ovat käsitelleet niin myynnin perustaitoja (mm. myynnin portaat, tehokas buukkaus, kysymystekniikat, argumentointi, vastaväitekäsittely, erilaiset myyntityylit, ajanhallinta, esitystaito) kuin myös vaativampia valmennusteemoja, jotka ovat pureutuneet asiakkaan ansaintalogiikan ymmärtämiseen, oman tarjooman taloudelliseen hyötymallintamiseen ja arvoargumentointiin sekä arvomyyntikulttuurin luomiseen. Lisäksi Ari on konsultoinut eri toimialoilla toimivien organisaatioiden strategioita, kilpailuedun luomista, myynti- ja toimitusprosesseja, suorituskykymittaristoa, myynnin resurssointia ja kohdentamista sekä erilaisten asiakkuudenhoitomallien rakentamista.

Tällä hetkellä Ari toimii toimitusjohtajana Fenux Oy:ssä, joka on erikoistunut suunnittelemaan ja toteuttamaan uuden ajan digitaalisia ratkaisuja myyntiin, asiakaspalveluun sekä myynnin ja asiakassuhteiden johtamiseen arvomyynnin pohjalta. Ari on kirjoittanut neljä (4) kirjaa, joista viimeisin – Tietoisesti taitava myynnin johtaja: T8-malli – ilmestyi joulukuussa 2019.

Haluatko lisätietoa tämän kouluttajan valmennuksista? Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje