Professori, viestinnän dosentti
Helsingin yliopisto ja Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu

Elisa Juholin

Professori, valtiotieteiden tohtori Elisa Juholin on toiminut 1990-luvulta lähtien yhteisöviestinnän akateemisissa tehtävissä, luennoinut erilaisille yleisöille ja valmentanut erilaisia organisaatioita. Hänen erikoisalueitaan ovat työyhteisöviestintä, strateginen viestintä, organisaatioiden sidosryhmäsuhteet, yritysten yhteiskuntavastuu ja etiikka sekä viestinnän kuuntelu, seuranta, mittaus ja arviointi.

Juholin on julkaissut runsaasti tieteellistä ja ammattikirjallisuutta sekä artikkeleita. Hänen tuorein teoksensa on ”Communicare! Ota viestinnän ilmiöt ja strategiat haltuun” (Infor, 2022). Juholin on toiminut Viestinnän eettisen neuvottelukunnan puheenjohtajana ja ProComma Academic -julkaisun päätoimittajana.

Kuva: Maija Astikainen

Haluatko lisätietoa tämän kouluttajan valmennuksista? Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje