Valtioneuvoston tilannekeskuksen päällikkö

Elonmerkin puhuja, Ari Lahtela

Ari Lahtela on aloitti Valtioneuvoston tilannekeskuksen päällikkönä 1.6.2020. Tilannekeskus yhdistää eri viranomaisilta ja avoimista lähteistä saadut tiedot ja raportoi niiden pohjalta valtionjohdolle ja eri viranomaisille. Tilannekeskus toimii myös Suomen kansallisena yhteyspisteenä muun muassa Euroopan unionin suuntaan erikseen määritellyllä tavalla.

Aiemmin Ari Lahtela toimi Keskusrikospoliisin järjestäytyneen rikollisuuden torjunnan päällikkönä. Hän on tunnettu myös työskentelystä poliisikorruption ja case Aarnion sekä suomalaisten maailmalla tapahtuneiden sieppausten parissa. Lahtelan ura poliisissa, ulkoministeriössä ja puolustusvoimissa rauhanturvaajana on vienyt hänet vaativiin ja hyvin erikoisiinkin tehtäviin, joissa olosuhteet ovat olleet usein erittäin vaativia ja jopa vihamielisiä. Elonmerkissä Ari Lahtela pohtii kuinka poikkeuksellisia kokemuksia tunteineen uskalletaan ja osataan jakaa?

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje