Senior Adviser

Elonmerkin puhuja, Taneli Hassinen

Taneli Hassisen pitkä ja monipuolinen kokemus suomalaisissa pörssiyhtiöissä antaa hänelle kaikupohjaa auttaa ihmisiä luomaan arvoa ja merkitystä organisaatiolleen kommunikaation avulla. Tällä hetkellä Taneli toimii Framillassa Senior Advisorina.

Viime vuosikymmenellä Taneli on ollut rakennuskonserni SRV:n viestintä- ja markkinointijohtajana sekä finanssitalo Taalerin viestintäjohtajana. Molemmissa yrityksissä hän oli myös konserninjohtoryhmän jäsenenä. Hänen intohimonaan on saattaa kommunikaatio eri muodoissaan osaksi strategista johtamista, jolloin se palvelee organisaation tavoitteita parhaiten.

Taneli erikoisalaa on tunneälykkyys viestinnän eri tilanteissa. ”Kriisitilanteissa emootioiden merkitys korostuu sekä yksilöiden että yhteisöjen kokemisessa ja toiminnassa. Usein myös media emotionalisoituu. Onnistuakseen viestinnän ammattilaisten on tärkeää ymmärtää erilaisten kriisien erilainen tunnemaailma”, Taneli muistuttaa.

Hän kohtaa usein kriisiorganisaatioiden johtoa, jolloin Tanelin terapeutin koulutuksesta ja pitkästä kokemuksesta on suurta etua. ”Kriisissä organisaation johto voi muuttua viestinnälliseksi riskiksi. Johtoa ei saa jättää yksin.”

 

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje