Kouluttaja, yrittäjä, ”Hankintojen johtaminen – ostamisesta toimittajamarkkinoiden hallintaan” -kirjan toinen kirjoittaja

Hanna Pajunen-Muhonen

Hanna on kehittänyt lukuisien yritysten ja organisaatioiden hankintatointa. Laaja-alaisen kokemuksen lisäksi Hannan vahvuus on hankintojen kehittämisen osaaminen: hankintojen johtaminen ja organisoiminen sekä hankintastrategioiden laatiminen. Hanna on kysytty ja pidetty valmentaja ja kouluttaja. Hänen akateemisena tutkimusalueenaan on organisaatioiden kyvykkyyksien kehittäminen.

Hannalla on monipuolinen kokemus hankinnan ja toimitusketjujen kehittämisestä teollisuudessa, kaupassa sekä palvelu- ja julkisella sektorilla. Hän on toiminut aiemmin mm. VTT:llä tutkimusryhmän päällikkönä ja vetänyt laajoja tutkimus- ja kehittämishankkeita. Hän on työskennellyt myös useita vuosia vastuullisissa johtotehtävissä asiantuntijapalveluyrityksissä. Hän on kirjoittanut yhdessä Kari Ilorannan kanssa vuonna 2008 ilmestyneen, ja vuosina 2012 ja 2015 täysin uudistetun kirjan ”Hankintojen johtaminen – ostamisesta toimittajamarkkinoiden hallintaan”.

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje