Strateginen vaikuttaja ja valmentaja

Henna Hopia

Henna Hopia on operatiivinen johtaja, joka omaa loistavat vaikuttajasuhteet. Hennalla on lukuisten avaintehtävien kautta erinomainen strateginen
ymmärrys yhteiskunnasta ja taloudesta. Nopea arviointikyky on yksi Hennan valteista.

Ennen nykyisiä tehtäviään strategian, viestinnän ja vaikuttamisen parissa Henna on työskennellyt mm. Elinkeinoelämän valtuuskunnan EVAn
viestintäpäällikkönä, poliittisena avustajana eduskunnassa ja Euroopan parlamentissa sekä raportoinut EU-politiikan käänteistä Brysselistä kirjeenvaihtajana. Henna on myös kirjoittanut eurooppalaisiin ajatushautomoihin korkean profiilin poliittisia analyysejä.

Inforin/Management Institute of Finlandin kanssa hän on tehnyt valmennusyhteistyötä vuodesta 2021 lähtien saaden erinomaista palautetta asiakkailtamme.

Haluatko lisätietoa tämän kouluttajan valmennuksista? Ota yhteyttä ja kerromme lisää

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje