Henkilöstöanalytiikan sanansaattaja ja HR-tiedolla johtamisen kehittäjä

Jaana Saramies

Jaana Saramies on henkilöstöanalytiikan ja HR-tiedolla johtamisen edelläkävijä Suomessa. Hän on kirjoittanut Maria Törnroosin kanssa ensimmäisen suomalaisen tietokirjan henkilöstöanalytiikasta ja työskennellyt Suomen suurimpien työnantajien palveluksessa HR-tiedolla johtamisen ja henkilöstöanalytiikan projektipäällikkönä sekä HR-kehityspäällikkönä ja HR-data-analyytikkona.

Jaanan mukaan henkilöstöanalytiikassa ja HR-tiedolla johtamisessa on valtavaa potentiaalia tuottaa kestävää kilpailuetua – ja juuri tätä Jaana haluaa valmennuksissaan tuoda esiin. Valmennuksista hyötyvät niin henkilöstöanalytiikkaa aloittelevat kuin jo pidemmälle ehtineet organisaatiot. Osallistujat kehuvat Jaanaa erityisesti innostavasta ja käytännönläheisestä lähestymistavasta.

Jaanan pitkä historia taloushallinnon controller-tehtävistä luo vankan pohjan hänen osaamiselleen. Taloudelliset luvut ovat usein yksi vahvimmin organisaatiota ohjaavista voimista, mutta Jaanan näkemyksen mukaan nuokin luvut juontuvat henkilöstöstä. HR-tiedolla johtamisella, henkilöstöanalytiikalla ja tiedolla johtamisen kulttuurilla rakennetaan uudenlaista vaikuttavaa johtamista ja strategista HR-työtä.

Jaana valmentaa ja konsultoi HR-tiedolla johtamisen mahdollisuuksista ja henkilöstöanalytiikan toteuttamisesta motolla “Vain jaettu tieto on valtaa.”

Haluatko lisätietoa tämän kouluttajan valmennuksista? Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje