Strateginen vaikuttaja, analyytikko, uudistaja ja valmentaja

Jussi Seppälä

Jussi Seppälä on toimitusjohtaja ja pitkän linjan analyytikko, vaikuttaja ja uudistaja. Jussin ideointikyky on luonut lukuisille asiakkaille menestystä löytämällä uusia strategisia mahdollisuuksia ja saanut aikaan tuloksia, joiden toteutumiseen asiakkaat itse eivät olisi aiemmin uskoneet. Strategisessa uudistustyössä välineenä on usein strategisen ideoinnin ja testaamisen sekä valmennuksen ja viestinnän yhdistävä menestyskonsepti.

Monet muistavat Jussin Ylen TV-uutisista, joihin hän raportoi yli 20 vuoden ajan ulkomaantoimittajana, EU-kirjeenvaihtajana ja ykkösuutisten löytäjänä. Ylen jälkeen Jussi rekrytoitiin ulkoministeriöön hoitamaan Suomen hallituksen kansainvälisiä mediasuhteita Suomen EU-lehdistöneuvoksena. Yksityiselle sektorille Jussi siirtyi laatimalla strategisia analyysejä Milttonille ennen kuin hän perusti strategiaan, viestintään ja vaikuttamiseen erikoistuneen toimiston yhdessä Henna Hopian kanssa.

Inforin/Management Institute of Finlandin kanssa hän on tehnyt valmennusyhteistyötä vuodesta 2021 lähtien saaden erinomaista palautetta asiakkailtamme.

Haluatko lisätietoa tämän kouluttajan valmennuksista? Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje