Viestintäjohtaja

Kati Kalliomäki

Kati Kalliomäki on pitkän linjan viestintäammattilainen, jota ovat työuran aikana kiinnostaneet ja innostaneet niin vakavien aiheiden journalismi, asiantuntijatiedon viestintä kuin luova ilmaisukin.

Vuosien varrella hän on paneutunut mm. vakuutus- ja finanssialaa käsittelevään toimitustyöhön ja viestintään työeläkkeistä. Tällä hetkellä Katin arkityön sisältö täyttyy veroasioista ja Verohallinnon viestinnän johtamisesta. Hän syttyy yhteiskunnallisesta missiosta ja iloitsee, kun saa tehdä töitä hyvän työyhteisöviestinnän siivittämänä.

Katin mielestä työyhteisöviestintää on johdettava saumattomana osana koko yrityksen strategiaa. Vaikka raja sisäisen ja ulkoisen viestinnän välillä on joskus veteen piirretty, on esimerkiksi työntekijäkokemuksella ratkaiseva merkitys mm. silloin, kun organisaatio muuttuu.

Haluatko lisätietoa tämän kouluttajan valmennuksista? Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje