Asiakkuuspäällikkö, FT

Laura Sarparanta

Asiakkuuspäällikkö Laura Sarparanta on monipuolinen koulutusalan ammattilainen. Hän on toiminut esiintymistaitojen, vuorovaikutuksen ja äänenkäytön valmentajana kymmenkunta vuotta. Vuodesta 2010 lähtien hän on työskennellyt Inforissa laaja-alaisesti asiakkaiden viestintäosaamisen kehittämisen parissa.

Koulutukseltaan Laura on filosofian tohtori. Hän tutki väitöskirjassaan puhelintyöntekijöiden kokemia äänioireita ja äänenkäytön koulutuksen vaikuttavuutta. Viestinnän alalla Lauraa kiehtoo sen monipuolisuus. Työyhteisöjen kehittämisessä avainasemassa ovat kuunteleminen, yhteistyö, arvostus ja tiedon kulku. Samanaikaisesti kyse on organisaatiotason käytännöistä, mutta organisaation tekevät ihmiset ja heidän taitonsa viedä viestiä eteenpäin sanallisesti ja sanattomasti.

Töissä ja vapaa-ajalla Lauran intohimona ovat arjen kauniit yksityiskohdat.

Haluatko lisätietoa tämän kouluttajan valmennuksista? Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Ota yhteyttä

Puh. 050 583 9973

Lähetä sähköpostia
Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje