Asiakkuuspäällikkö, FT

Laura Sarparanta

Asiakkuuspäällikkö Laura Sarparanta on monipuolinen koulutusalan ammattilainen. Hän on toiminut esiintymistaitojen, vuorovaikutuksen ja äänenkäytön valmentajana kymmenkunta vuotta. Vuodesta 2010 lähtien hän on työskennellyt Inforissa laaja-alaisesti asiakasorganisaatioiden viestintäosaamisen kehittämisen parissa.

Koulutukseltaan Laura on filosofian tohtori. Viestinnän alalla Lauraa kiehtoo sen yhteys työn onnistumiseen niin henkilökohtaisella kuin organisaationkin tasolla. Työyhteisöjen kehittämisessä ja tavoitteiden toteutumisessa avainasemassa ovat yhteistyö, arvostus ja tiedon kulku. Kyse on pitkälti organisaatiotason käytännöistä, mutta organisaation tekevät ihmiset ja heidän taitonsa viedä tavoitteita ja tehtäviä eteenpäin eri tavoin.

Laajentaakseen omaa osaamistaan Laura on opiskellut myös Systemic Business Coachiksi.
Töissä Lauraa inspiroi paras mahdollinen asiakaskokemus. Vapaa-ajalla hänen intohimonaan ovat arjen kauniit yksityiskohdat.

Haluatko lisätietoa tämän kouluttajan valmennuksista? Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Ota yhteyttä

Puh. 050 583 9973

Lähetä sähköpostia
Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje