Erittäin kattava kokemus kansainvälisestä maksuliikenteestä: remburssit, takaukset, vientikaupan rahoitus ja luottoriskit

Matti Malminen

Matti Malmisella on erittäin kattava kokemus kaupan ja viennin rahoituksesta sekä pankki- että yritysmaailman puolelta. Matilla on taustanaan yli 25 vuoden ura eri pankeissa erityisesti viennin rahoituksen johtotehtävissä, hän mm. perusti Helsinkiin Danske Bankin Trade & Export Finance -yksikön.

Nykyisin Konecranesin Global Head of Trade & Export Finance -positiossa Matille kuuluvat remburssit, takaukset ja vientikauppojen rahoitus sekä luottoriskien hallinta maailmanlaajuisesti. Matilla on myös erinomainen kokonaiskuva pakotteiden, kaksikäyttötuotteiden ja sanktioiden huomioimisesta vientikaupassa.

Matin erittäin vankka asiantuntemus yhdistyy koulutuksissa energisoivaan esittämistapaan. Lopputuloksena on käytännönläheinen ja innostava kokonaisuus, josta saat poimittua omaa työtäsi helpottavia asioita.

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje