Senior Marketing Consultant

Mikko Yli-Erkkilä

Mikko Yli-Erkkilällä on yli 15 vuoden kokemus niin viestinnästä, markkinoinnista kuin myynnistä. Mikko on työskennellyt niin myynnin ja markkinoinnin johtajana kuin ”kädet saveen” laittavana konsulttina. Erityisen lähellä hänen sydäntään ovat dataan pohjautuva sisältöstrategia, oivaltava sisältömarkkinointi ja hakukoneoptimointi. Mikolta luonnistuu myös laadukas sisällöntuotanto.

Aikaisemmin Mikko on työskennellyt mm. koulutusyrityksessä markkinoinnin ja myynnin vetäjänä sekä eri markkinointi- ja viestintätoimistoissa asiakkuuksista vastaavana projektipäällikkönä ja tekijänä. Tulos Helsingissä Mikko työskenteli yli neljä vuotta keskittyen hakukoneoptimointiin. Mikolla on loistava kyky tehdä oikeat kysymykset projekteissa ja löytää oikeat ratkaisut.

Haluatko lisätietoa tämän kouluttajan valmennuksista? Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje