Yliopistonopettaja, tutkija, toimittaja
Jyväskylän yliopisto

Panu Uotila

Panu Uotila työskentelee journalistiikan yliopistonopettajana Jyväskylän yliopistossa. Uotilalla on 25 vuoden kokemus mediasuhteiden ylläpidosta sekä tiedottajien ja toimittajien välisestä vuorovaikutuksesta toimittajana, tiedottajana ja mediasuhdevalmentajana.
 
Uotila on työskennellyt politiikan ja taloustoimittajana muun muassa Yleisradiossa, Helsingin Sanomissa, Kauppalehdessä ja Kauppalehden talousuutisissa MTV3-kanavalla.  Hän on vastannut suomalaisen jääkäripataljoonan mediasuhteista Bosniassa osana Nato-joukkojen kansainvälistä viestintätiimiä. Uotilalle on myönnetty Liikesivistysrahaston taloustoimittajapalkinto vuonna 2004.
Haluatko lisätietoa tämän kouluttajan valmennuksista? Ota yhteyttä ja kerromme lisää!
Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje