Yliopistonopettaja, tutkija, toimittaja
Jyväskylän yliopisto

Panu Uotila

Panu Uotila on kokenut mediasuhdevalmentaja, jolla on yli 30 vuoden näkemys viestinnän asiantuntijoiden ja toimittajien välisestä vuorovaikutuksesta toimittajana, viestinnän asiantuntijana, tutkijana ja kouluttajana. Uotila työskentelee journalistiikan yliopistonopettajana Jyväskylän yliopistossa. Hän valmentaa yritysten ja julkisen sektorin viestinnän asiantuntijoita tuloksellisten mediasuhteiden luomisessa ja ylläpidossa.

Uotila tuntee median logiikan ja mediasuhteiden toimivat käytännöt tutkimustiedon ja kokemuksen perusteella. Ennen yliopistolle siirtymistään Uotila työskenteli taloustoimittajana ja politiikan toimittajana muun muassa Helsingin Sanomissa, Yleisradiossa, Kauppalehdessä ja Kauppalehden Talousuutisissa MTV3-kanavalla. Hän on vastannut suomalaisten rauhanturvaajien mediasuhteista osana Nato-joukkojen viestintätiimiä Bosniassa. Uotilalle myönnettiin Liikesivistysrahaston taloustoimittajapalkinto vuonna 2004.

Haluatko lisätietoa tämän kouluttajan valmennuksista? Ota yhteyttä ja kerromme lisää!
Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje