Dosentti, viestinnän ja johtamisen asiantuntija, tietokirjailija

Petro Poutanen

Petro Poutanen on kokenut viestinnän ja johtamisen asiantuntija, toimitusjohtaja ja tietokirjailija. Hänen missionsa on saada asiantuntemus ja tieto vaikuttamaan. Hän on ratkonut 10 vuoden ajan viestinnän ja vaikuttamisen ongelmia erilaisissa organisaatioissa ja auttanut satoja asiantuntijoita viestimään vaikuttavammin.

Petro perustaa tekemisensä tutkittuun tietoon ja dataan. Hän on Helsingin yliopiston viestinnän ja organisaatioviestinnän dosentti.

Tällä hetkellä Petro työskentelee toimitusjohtajana tutkimuksen vaikuttavuutta edistävässä säätiössä. Hän on kirjoittanut tietokirjan työelämän luovuudesta (Luovuuden idea, 2017) ja asiantuntijaviestinnästä sosiaalisessa mediassa (Faktat nettiin!, 2019). Kesäkuussa 2021 ilmestyy hänen yhdessä Lilly Korpiolan kanssa kirjoittama tietokirja Korona ja digitaalinen riskiyhteiskunta (2021, Tammi).

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje