Käyttäytymistieteilijä (KM), valmentaja, psykoterapeutti, työyhteisösovittelija

Saara Remes

Saara Remes on käyttäytymistieteilijä (KM), työ- ja organisaatio-psykologiaan erikoistunut ratkaisu- ja voimavarakeskeinen valmentaja, psykoterapeutti (ValVira) ja työyhteisösovittelija.

Saara on työskennellyt tukijana ja projektipäällikkönä Teknillisen korkeakoulun TAI Tutkimuslaitoksessa noin kymmenen vuoden ajan erilaisissa tutkimus- ja kehittämishankkeissa. Saaralla on yli 20 vuoden kokemus vaativasta konsultointi-, valmennus- ja kehittämistyöstä, joista seitsemän vuotta hän työskenteli Keski-Euroopassa.

Saara on yksi työyhteisösovittelun uranuurtajista Suomessa. Hän on sovitellut lukuisissa eri organisaatioissa mm. johtoryhmien, esimiesten sekä asiantuntijoiden konfliktitilanteita. Saara toimii yhteistyössä Yliopistojen kanssa uusien työyhteisösovittelijoiden kouluttajana.

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje