Johtamisen ja työyhteisöjen valmentaja, FM, johdon työnohjaaja (STORY ja JOTO), Professional Certified Coach PCC (ICF)

Tarja Seppänen

Tarjan saamassa asiakaspalautteessa toistuu sanat konkreettinen, käytännönläheinen, innostava ja läsnäoleva. Tarja haluaa olla tukena jatkuvien muutosten keskellä, ja auttaa asiakkaita kehittymään valmentavina johtajina ja oppimisen mahdollistajina, sekä auttaa työyhteisöjä toimivan yhteistyön rakentamisesssa.

Tarjalla on yhteensä noin 15 vuoden kokemus koulutus-/valmennusalalta ja henkilöstön kehittämisestä eri tehtävissä: valmentajana, työnohjaajana, coachina, perehdyttäjänä, työnopettajana, johtajana ja henkilöstön kehittämisohjelmien organisoijana. Hän on työskennellyt johtotehtävissä sekä osaamisen kehittämispalveluita että HR-järjestelmiä tarjoavissa organisaatioissa. Tarjalla on yli 10 vuoden kokemus johtamisesta: lähijohtajana, keskijohdossa että johtoryhmässä. Hän on johtanut niin liiketoimintayksiköitä, maantieteelliseti hajallaan työskenteleviä virtuaalitiimejä kuin asiantuntijaverkostoja.

Haluatko lisätietoa tämän kouluttajan valmennuksista? Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje