Terveystieteiden maisteri, kauppatieteiden maisteri ja oikeustaloustieteen maisteri. Vankka osaaminen henkilöstöjohtamisesta ja johtoryhmätyöstä

Tiina Alahautala

Tiina Alahautalalla on vankka osaaminen erilaisista henkilöstöjohtamisen asiantuntija- ja konsultointitehtävistä. Hänellä on pitkä kokemus johtoryhmätehtäväistä suomalaisissa ja kansainvälisissä johtoryhmissä. Hän on toiminut Business Partnerina johdon tukena ja ollut vaikuttamassa kymmenissä yrityksissä Suomessa ja ulkomailla. Tiinalla on koulutuksensa ja kokemuksensa myötä laaja toimialaosaaminen. Koulutukseltaan hän on terveystieteiden maisteri, kauppatieteiden maisteri ja oikeustaloustieteen maisteri.

Tiina on HR Business Partner Oy:n toimitusjohtaja ja johtava konsultti. Aiemmin hän on toiminut HR4:n aluejohtajana myynnistä sekä johdon konsultointoinnista vastaavana, Wärtsilä Power Plantsissa Business HR Directorina vastuullaan globaali henkilöstö noin 70 maassa, Unileverillä HR Business Partnerina vastuualueena pohjoismaat ja Itä-Eurooppa sekä Accenturella HR konsulttina ja henkilöstöprosessien kehitystöistä vastaavana.

Haluatko lisätietoa tämän kouluttajan valmennuksista? Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje