Suomen kokenein kouluttaja rekrytoinneista/työnhausta somessa.

Tom Laine

Tom Laine on sosiaalisen median asiantuntijayritys HC Services Oy:n pääkouluttaja ja sosiaalisen median asiantuntija. Tom on Suomen kokenein kouluttaja sosiaalisen median rekrytoinnin/työnhaun saralla. Hän on myös Suomen verkostoitunein henkilö LinkedInissä. Tomin uusin sosiaalisen median kirja on moderniin työnhakuun keskittyvä ”Työnhakuopas” (Laine, Hoppe; Talentum 2014).
Tom on toiminut itse rekrytoijana Suomessa ja Englannissa useissa alan yrityksissä, aikanaan Englannissa hyödyntäen systemaattisesti sosiaalista mediaa työssään ensimmäisten rekrytoijien joukossa Euroopassa. Hän on perustanut Suomen ensimmäisen sosiaalisen median toimintatapoihin erikoistuneen rekrytointialan yrityksen (BI-IT Solutions Oy, myyty VMP Groupille 2010-2011), ja on toiminut sosiaalisen median parissa vuodesta 1999, jolloin hän perusti ensimmäisen yhteisöjen hyödyntämiseen keskittyneen startup-yrityksensä. Tom on sarjayrittäjä jolla on ollut osuuksia useissa Suomen johtavissa sosiaalisen median yrityksissä.

Haluatko lisätietoa tämän kouluttajan valmennuksista? Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje