Ammatilliset tutkinnot

Elintarvikkeiden jatkojalostus Lean Master – Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, Mikkeli

Asiakaslähtöinen ja lean –ajattelutapaa hyödyntävä prosessien ja toimintatapojen kehittäminen lisää organisaation kilpailuetua kiristyvässä kilpailutilanteessa. Koulutuksessa opiskellaan leanin, palvelumuotoilun ja tuotteistamisen menetelmiä ja niiden soveltamista elintarviketeollisuuden jatkojalostuksen toiminnoissa

Koulutus sopii sinulle, joka

toimit elintarviketeollisuudessa yrittäjänä, asiantuntijana tai esihenkilönä.

Koulutuksen sisältö ja teemat

Koulutuksen osakokonaisuudet ovat 12 koulutuspäivää + digitaaliset oppimista tukevat menetelmät:

  • Johdanto kehittämiseen
  • Kehittämisen menetelmät
  • Kehittämisen soveltaminen
  • Kehittämisen tuloksellisuuden tarkistus
  • Kehittämiskulttuurin jatkuva parantaminen
  • Vuorovaikutustaidot

Hyödyt ja tavoitteet

  • Opit lean- ja palvelumuotoilumenetelmiä omien projektiesi ja hankkeittesi läpiviemiseen ja kehittämiseen.
  • Saat käytännön tason työkaluja, jotka auttavat hahmottamaan prosessin nykytilaa ja kehittämistarpeita sekä helpottamaan päivittäisjohtamista.
  • Opit hahmottamaan poikkeamien ja hukkailmiöiden merkityksen liiketoiminnalle.
  • Sinusta kasvaa organisaatiosi sisäinen kehittäjä.
  • Asiakaslähtöisen ajattelun kehittäminen.
  • Saat valmiuksia vuorovaikutustaitoihin ja osaamista ryhmätyötaitoihin.
  • Tutkinnon suoritettuasi saat virallisen tutkintotodistuksen.

Aikataulu

Toteutusaika 26.1.2023 - 22.5.2024

Koulutus järjestetään lähi- ja etäopetuksena. Lähijaksot pidetään Mikkelissä.
Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, jolloin ehtojen täyttyessä koulutus on opiskelijalle maksuton.

Hakeutumiset viimeistään 18.1.2023

Haluatko kysyä lisää tai tilata vastaavan koulutuksen organisaatiollesi?

Ota meihin yhteyttä!