Vaikuttava viestintä

Elonmerkki

Elonmerkin teemana uudistaminen ja uudistuminen

Koronakokemukset asettivat monet tottumuksemme uuteen valoon. Koronan helpottaessa osa organisaatioista palaa takaisin vanhoihin tapoihin, mutta osa organisaatioista näkee mahdollisuutensa ja lähtee uudistamaan toimintakulttuuriaan.

Tule mukaan Elonmerkkiin inspiroitumaan muutoksen mahdollisuuksista!

 

Elonmerkki & Uudistaminen

Kun puhutaan uudistamisesta, puhutaan muutoksesta. Valtaosalla ihmisistä on luontainen halu pysyä tutussa ja turvallisessa. Siksi muutos ja uudistaminen herättävät myös negatiivisia tunteita.

Elonmerkin Uudistamis-teemalla on kaksi kärkeä. Päivässä käsitellään viestinnän uudistamista, trendejä, työkaluja ja inspiroivia muutos-caseja. Sen lisäksi uudistamista käsitellään isommasta näkökulmasta kiinnittäen erityisesti huomioita siihen, miten viestintä voi tukea ja edistää organisaation kokonaisvaltaisia uudistamishankkeita sekä ihmisten sitouttamista muutokseen.

Miksi uudistaminen kannattaa?

Päivän puheenvuoroissa käydään läpi, miksi säännöllinen uudistuminen kannattaa. Tuloksien kannalta on olennaista olla etukenossa, eli olla muutoksen suhteen enemmän proaktiivinen kuin reaktiivinen.

Muutos muutoksen vuoksi tai uudistaminen uudistamisen vuoksi ei ole järkevää. Muutos toimintatapojen tai tavoitteiden uudistamisen vuoksi sen sijaan on.

Tartumme uudistamisen mahdollisuuksiin, mutta myös esteisiin, sillä niitä täytyy ymmärtää, jotta niiden yli voi päästä. Esittelemme eri työskentelytapoja ja teorioita. Kurkotamme kohti luovien ratkaisujen hyväksymistä muutoksen ja viestinnän johtamisessa. Millaista osaamista viestijät tulevaisuudessa tarvitsevat vastatakseen uudistamisen haasteisiin?

Mistä päivä koostuu?

Päivän aikana kuulet inspiroivia puhujia viestinnän kentän ja uudistamisen menetelmien ammattilaisilta. Pääset inspiroitumaan monipuolista case-esimerkeistä. Saat uutta tietoa uudistamisen välttämättömyydestä ja sen vaatimuksista, mutta ennen kaikkea sen huikeista mahdollisuuksista organisaatiolle.

 

Lupauksemme

Me lupaamme sinulle, että Elonmerkkiin osallistumisen jälkeen sinulla on

  • perspektiiviä ajatteluusi: mitä ja miten voit halutessasi lähteä uudistamisen polulle omassa toimenkuvassasi
  • ideoita uudistamisen toteuttamiseksi, joita voit esitellä organisaatiossasi tai laittaa takataskuun tulevaisuutta varten
  • realistinen käsitys uudistamisen vaatimista resursseista - myös henkisistä
  • työkaluja, joilla uudistamistyötä johdetaan
  • perusteluja muutokseen, joilla motivoit myös vastarinnan lähtemään mukaan uudistamisprojekteihin

Tule innostumaan muutoksen mahdollisuudesta ja hae avaimet onnistuneeseen uudistamistyöhön!

 


Haluatko kysyä lisää tai tilata vastaavan koulutuksen organisaatiollesi?

Ota meihin yhteyttä!