Inspiroiva esimiestyö

Esimiehen työturvallisuusvastuupäivät

Paikka: Asiakkaan toiveiden mukaan

Työturvallisuuden kehittäminen on osa joka päiväistä työntekoa. Esimies on tässä toiminnassa avainhenkilö.

Paikka: Asiakkaan toiveiden mukaan

Esimies työpaikan työturvallisuuden kehittäjänä.

Esimiehen tulee omassa työssään huomioida työturvallisuuteen liittyvät velvoitteet. Koulutuksessa käsitellään työnantajan lakisääteisiä työsuojeluvastuita ja niiden käytännön toteuttamista. Osallistuja saa käytännön esimerkkejä ja ideoita oman työpaikkansa kehittämiseen.

Kenelle

Esimiestehtävissä olevat henkilöt kaikilta toimialoilta.

Sisältö

1.    Työturvallisuuden nykytilan arviointi
2.    Esimiehen työsuojeluvastuut
3.    Työn vaarojen ja kuormituksen tunnistaminen
4.    Toimenpideideat

Ensimmäisenä päivänä arvioidaan kunkin osallistujan yrityksen työturvallisuuden lähtötilanne. Teoriaosuudesta osallistuja saa eväitä turvallisuussuunnitelman kehittämiseen. Koulutuspäivän päätteeksi kaikki saavat työlistat mukaansa työpaikalle vietäväksi.
Seurantapäivässä käymme läpi kaikkien suunnitelmat ja jo tehdyt toimenpiteet. Osallistujat saavat palautetta ja eväitä suunnitelmien jalkauttamiseen ja jatkotyöstöön.

Hyödyt ja tavoitteet

Työturvallisuuden aktiivisella kehittämisellä on mahdollisuus vähentää sairauspoissaoloja ja tapaturmia sekä lisätä työn tuottavuutta ja työhyvinvointia.

Oppimismenetelmät ja -materiaalit

Luennot, keskustelut ja pienryhmätyöt.

Haluatko kysyä lisää tai tilata vastaavan koulutuksen organisaatiollesi?

Ota meihin yhteyttä!

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje