Kansainvälisen toiminnan koulutukset jatkuvat MIFillä

Julkaistu 31.8.2016

Fintra-koulutukset löytyvät osoitteesta mif.fi

Soprano Oyj myi kesällä kansainvälisen liiketoiminnan konsulttitoimiston – Finnish Trade Organisation Fintra Oy:n – Allocation Point Oy Holding and Financingille.

Management Institute of Finland MIF Oy:n kansainvälisen liiketoiminnan koulutukset, jotka tunnettiin aiemmin nimellä Fintra-koulutukset, eivät sisältyneet kauppaan. Ne jatkuvat osana MIFin toimintaa. MIF syntyi 2012, kun Fintra, Infor ja Johtamistaidon opisto fuusioituivat.

Syyskuun alusta alkaen Fintra-koulutukset löytyvät osoitteesta mif.fi/kansainvalisyys. Se helpottaa löydettävyyttä ja selkiyttää kokonaisuuden. Löydät vaivattomasti sopivimman koulutuksen kansainvälisen toimintasi kehittämiseen.

Kehitämme yksilöiden ja organisaatioiden kansainvälistä liiketoimintaosaamista

Autamme yksilöitä ja organisaatioita ulkomaankaupan ensiaskeleista aina monikulttuuristen tiimien johtamiseen, hankintatoimesta myyntiin ja markkinointiin, vientikäytännöistä globaalin toiminnan strategiaan.

MIF valitsee kouluttajiksi aiheen parhaiten tuntevat, kokeneet ammattilaiset laajasta yhteistyökumppaniverkostostamme. Heillä on vahva omakohtainen, käytännön työn kautta syntynyt kokemus kouluttamastaan teemasta.

MIF toteuttaa koulutuksia maailmanlaajuisesti – viime vuonna Suomen lisäksi yli 30 maassa. Kehitämme yksilöiden ja työyhteisöjen osaamista avoimissa ja organisaation omiin tarpeisiin räätälöidyissä koulutuksissa. Teemme yhteistyötä myös ELY-keskusten, TE-toimistojen ja oppisopimuskeskusten kanssa.

Terveisin,

JTO liiketoimintayksikön johtaja

taajamaa_tauno_2-13783b571682415f3587da75e1432bb3Tauno Taajamaa
Liiketoimintajohtaja
+ 358 400 742 789
tauno.taajamaa (at) mif.fi

Like and share with your friends:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone