Pätevyyskurssit

Hätäensiapu verkkokurssi (4 h)

Haluatko osata toimia oikein hätätilanteen sattuessa ja pelastaa mahdollisesti toisen ihmisen hengen? Hätäensiapu verkkokurssi (4 h) tarjoaa meille jokaiselle tärkeitä ensiapu- ja kansalaistaitoja, joita voimme tarvita ajasta ja paikasta riippumatta joko työpaikalla tai vapaa-ajalla.

Hätäensiapu verkkokurssi (4 h) koostuu hätäensiavun perusteisiin liittyvästä teoriaosuudesta, monivalintatehtävistä, animaatioista ja videoista. Verkkokurssi sisältää väli- ja lopputehtävät. Hyväksytysti suoritetusta kurssista myönnetään SPR Hätäensiapu 4 t -todistus.

Hätäensiapu verkkokurssi (4 h) ei sovellu SPR Ensiapukurssien EA1® tai EA2® kertaamiseen, koska näiden kurssien päivitys edellyttää käytännön harjoitteiden opiskelua.

Lähetämme sinulle sähköpostitse koodin muutaman päivän kuluessa ilmoittautumisesta, jolla pääset aloittamaan tilaamasi kurssin.

Kohderyhmä

Hätäensiapu verkkokurssi soveltuu kaikille, joka haluavat oppia ensiapuvalmiuksia sekä hätäensiavussa tarvittavia tietoja ja taitoja. Verkkokurssille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa ensiapukoulutusta.

Kurssin sisältö

  • Toiminta auttamistilanteessa
  • Tajuttoman henkilön tunnistaminen ja ensiapu
  • Painelu-puhalluselvytys sekä neuvovan defibrillaattorin käyttö
  • Ensiapu tukehtumassa olevalle henkilölle
  • Raajassa olevan suuren verenvuodon tyrehdyttäminen
  • Sokki
  • Tapaturmien ehkäisy

Kurssin tavoite

Hätäensiapu verkkokurssin jälkeen osallistuja hallitsee hätäensiavun perusteet, osaa toimia oikein hätä- ja auttamistilanteissa sekä ehkäistä tapaturmia.

Kesto

Verkkokurssin kesto on neljä (4) tuntia.

Hätäensiapu verkkokurssi (4 h) on suoritettavissa suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Kielivalinta tehdään verkkokurssin alussa.

Soprano Group toteuttaa verkkokurssin yhteistyössä Punainen Risti Ensiapu Oy:n kanssa.

Hinta 85 € (+ alv 24%)


Haluatko kysyä lisää tai tilata vastaavan koulutuksen organisaatiollesi?

Ota meihin yhteyttä!