Koulutus- ja kehittämisjohtaja, FT
Infor / Management Institute of Finland MIF Oy

Anne Laajalahti

Anne Laajalahti on kokenut ihmisten välisen vuorovaikutuksen, organisaatioviestinnän ja oppimisen asiantuntija. Hän on kouluttanut useissa korkeakouluissa ja organisaatioissa viidentoista vuoden ajan ja työskennellyt päälle kymmenen vuotta yliopistolla viestinnän tutkimustehtävissä.

Koulutukseltaan Anne on filosofian tohtori. Väitöskirjassaan hän tutki vuorovaikutusosaamista ja työssä oppimista. Lisäksi Annella on aikuiskouluttajan pedagoginen pätevyys.

Työssään koulutus- ja kehittämisjohtajana Anne pääsee toteuttamaan intohimoaan: suunnittelemaan ja toteuttamaan vaikuttavia viestinnän valmennuksia ja auttamaan siten asiantuntijoita, johtajia ja organisaatioita voimaan hyvin ja menestymään muuttuvassa työelämässä.

Ota yhteyttä

Puh. 050 505 8474

Lähetä sähköpostia
Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja mielenkiintoisia blogikirjoituksia. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje