Koulutus- ja kehittämisjohtaja, FT

Anne Laajalahti

Anne Laajalahti työskentelee Inforissa koulutus- ja kehittämisjohtajana ja vastaa viestinnän avoimista koulutuksista ja koulutusohjelmista. Hän on kokenut ammatillisen vuorovaikutuksen, organisaatioviestinnän ja oppimisen asiantuntija. Anne on kouluttanut useissa korkeakouluissa ja organisaatioissa viidentoista vuoden ajan ja työskennellyt kaksitoista vuotta yliopistolla viestinnän tutkimustehtävissä.

Koulutukseltaan Anne on filosofian tohtori. Väitöskirjassaan hän tutki vuorovaikutusosaamista ja työssä oppimista. Lisäksi Annella on aikuiskouluttajan pedagoginen pätevyys. Anne pitää edelleen aktiivisesti yhteyttä eri yliopistoihin ja toimii muun muassa Puheviestinnän tieteellinen yhdistys Prologos ry:n puheenjohtajana, Viestinnän ammattilaiset ProCom ry:n Tiede- ja teoriajaoksen puheenjohtajana sekä Media- ja viestintätieteellinen seura Mevi ry:n varapuheenjohtajana.

Työssään koulutus- ja kehittämisjohtajana Anne pääsee toteuttamaan intohimoaan: suunnittelemaan ja toteuttamaan vaikuttavia viestinnän valmennuksia ja auttamaan siten asiantuntijoita, johtajia ja organisaatioita voimaan hyvin ja menestymään muuttuvassa työelämässä.

Vapaa-ajallaan Anne juoksee puolimaratoneja ja iloitsee kitaran sekä pianon soittamisesta.

Haluatko lisätietoa tämän kouluttajan valmennuksista? Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

 

Ota yhteyttä

Puh. 050 505 8474

Lähetä sähköpostia
Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja mielenkiintoisia blogikirjoituksia. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje