Sopimusjuridiikan asiantuntijat

Heikki ja Matti Huhtamäki

Matti ja Heikki vetävät parivetona sopimusjuridiikkaa. Matti sopimusjuridiikan, Heikki riitojen ratkaisun näkökulmasta.

Heikki Huhtamäki

Asianajaja, varatuomari, oikeustieteen lisensiaatti ja kauppatieteiden maisteri Heikki Huhtamäki on kokenut oikeudenkäyntijuristi sekä tuomioistuin- että välimiesmenettelyissä. Hän neuvoo päämiehiään muun ohella sopimus-, vahingonkorvaus- ja työoikeusriidoissa. Lisäksi Heikki avustaa päämiehiään sopimusten laadinnassa sekä liikejuridisissa toimeksiannoissa. Heikki on erikoistunut EU:n laajuisten ja kansanvälisten saamisten perintään. Heikki luennoi vakiintuneesti kauppa-, sopimus- ja yhtiöoikeudesta. Hän on kirjoittanut kaksi laajaa sopimusoikeudellista teosta sekä useita oikeustieteellisiä artikkeleita sopimusoikeuden alalta.

Matti Huhtamäki

Asianajaja (LL.M.) Matti J. Huhtamäki on erittäin kokenut kilpailu-, sopimus- ja yhtiöoikeusjuristi. Kilpailuoikeuden puolella Matilla on mittava kokemus yritysten ja pääomasijoittajien yrityskauppavalvontaan liittyvästä neuvonannosta rajat ylittävien yrityskauppojen ja -järjestelyiden yhteydessä. Tämän lisäksi Matti neuvoo jatkuvasti yrityksiä niiden jakelu-, toimitus-, tuotanto- ja yhteistyösopimusten oikeudellisista vaikutuksista EU:n laajuisesti ja kansainvälisesti. Matti on työskennellyt useissa kansainvälisissä asianajotoimistoissa sekä Helsingissä että Brysselissä. Hän on myös suorittanut oikeustieteen maisterin opinnot Suomessa ja Yhdysvalloissa (Cornell University).

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja mielenkiintoisia blogikirjoituksia. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje