Vuorovaikutus- ja esiintymistaitojen valmentaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Inkeri Roos

Inkeri Roos on kokenut vuorovaikutus- ja esiintymistaitojen valmentaja ja työyhteisöjen kehittäjä.

Hän on pitänyt lukuisia ryhmä- ja yksilövalmennuksia useissa eri organisaatioissa yksityisellä ja julkisella sektorilla. Hän on kouluttanut mm. rakennusalalla, elintarviketeollisuudessa, lääkealalla, liikkeenjohdon konsultointiyrityksissä, rahoitusalalla, vakuutusalalla, lakiasiantoimistoissa, ICT-alalla, ministeriöissä, liitoissa ja järjestöissä.

Inkerillä on vahva teoreettinen ja käytännöllinen osaaminen ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta. Hän on innostava valmentaja, joka saa asiakkailtamme erinomaista palautetta. Päätyönään hän opettaa puheviestintää Aalto-yliopistossa.

Koulutukseltaan Inkeri on filosofian maisteri puheviestintä pääaineenaan. Parhaillaan hän viimeistelee väitöskirjaansa Jyväskylän yliopistoon. Väitöskirjan aiheena on palaute esimiehen ja alaisen vuorovaikutussuhteessa

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja mielenkiintoisia blogikirjoituksia. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje