Viestintäpäällikkö
Säteilyturvakeskus STUK

Kaisa Raitio

Kaisa Raition intohimona on auttaa ihmisiä ymmärtämään säteilyn riskit oikein. Säteilyturvakeskuksessa hän työskentelee tiiminsä kanssa sen eteen, että avoin viranomaisviestintä toteutuu, sisäilman radonpitoisuus mitataan, aurinkoa ei ahnehdita ja mahdollisen vaaratilanteen aikana osataan suojautua sisätiloihin.

Rohkeus on yksi Stukin neljästä arvosta. Ehkäpä juuri siksi työporukka tuntui Kaisasta heti omalta vuonna 2015, vaikka ammatillinen hyppy vuosikymmenen kestäneestä klassisen musiikin elinvoimaisuuden edistämisestä säteily- ja ydinturvallisuusalalle oli suuri. ”Minulle onnellisuutta tuottaa oppiminen, joka ei ole mahdollista ilman rohkeutta. Itsensä ja ympäröivän keskeneräisyyden myöntäminen, epävarmuuksien hyväksyminen sekä toisten tarvitseminen ovat niitä pieniä rohkeuden tekoja, jotka mahdollistavat oppimisen,” Kaisa kertoo.

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje