Johdon ja työyhteisöjen valmentaja, Results Coach (ACC)

Mari Blomqvist

 

Mari on valmentaja ja coach, jonka missiona on auttaa ihmisiä löytämään uutta intoa ja tuloksellisuutta työelämään. Marin erityisosaamista ovat esimies-, johtoryhmä- ja työyhteisövalmennukset sekä yksilö-coaching. Hän on innostava, kuunteleva sekä ajatuksia herättelevä valmentaja, joka haluaa valmennustensa kautta edistää todellista muutosta asiakkaidensa toiminnassa. Mari hyödyntää valmennuksissaan valmentavan johtamisotteen ja rakentavan vuorovaikutuksen periaatteita. Hänen valmennusotteessa on vaikutteita mm. coachingista, NLP:stä sekä improvisaatioteatterista.

Mari on koulutukseltaan työpsykologiaan erikoistunut pedagogi. Hän on toiminut 20 vuoden ajan erilaisissa henkilöstönkehittämis-, tutkimus- ja valmennusrooleissa yksityisellä ja julkisella sektorilla. Viimeiset 4 vuotta hän on luotsannut omaa valmennusyritystään ParaVitaa.

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje