Henkilöstöjohtaja
Insta Group Oy

Marja-Leena Koskinen

Pitkä ”hands on” -kokemus suurten suomalaisten pörssiyhtiöiden HR-, HRD ja henkilöstöjohtamisen tehtävistä.

Marja-Leena Koskinen on valmistunut Helsingin yliopistosta pääaineina kasvatustieteet, tiedotusoppi ja kielet. Ensimmäisen ”oikean” HR-mission hän suoritti Suomalaisessa Rauhanturvajoukoissa Etelä-Libanonissa (UNIFIL), Personnel Officessa, toimistoaliupseerina. Kotimaassa Marja-Leena on työskennellyt suurissa suomalaisissa pörssiyhtiöissä HRD Managerina Sonerassa ja HR Vice Presidentin toimessa SanomaWSOY -konsernissa. Huhtamäki Oyj:lla Marja-Leena vastasi n. 1000 henkilön HR- ja HRD-asioista sekä Suomen Pay Roll’in toimivuudesta. Nykyään hän toimii henkilöstöjohtajana Insta Group Oy:ssä.

HR-työssä Marja-Leena uskoo tavoitteelliseen ”hands on” HR-toimintaan yhdessä johdon, esimiesten ja HR-ammattilaisten kanssa, systemaattiseen johtamiseen sekä kunnollisiin johtamisjärjestelmiin ja oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja mielenkiintoisia blogikirjoituksia. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje