Mikko on kokenut ja mukaansatempaava talousjohtamiskouluttaja. Tällä hetkellä hän toimii Fenux Oy:n kannattavuusjohtajana ja asiakasvastuullisena myyjänä.

Mikko Sandelin

Mikko on kokenut ja mukaansatempaava talousjohtamiskouluttaja. Hän on oivalluttanut aina isoimpia yhtiöitä myöden niin hankinta-, tuotanto-, kuin myyntiammattilaisia käyttämään vähemmän mutta fiksummin numeroita tavoitteiden saavuttamiseksi. Usean vuoden talous- ja johtamiskonsultoinnin palvelumyynnin ohella hänellä on kokemusta myös investointihyödykkeiden myynnistä. Tieteellisten talousohjausjulkaisujen ja väitöskirjansa ohella Mikko paketoi ajatuksiaan myös Chief Profitability Officer-teokseen.

 

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja mielenkiintoisia blogikirjoituksia. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje