search login
Viestinnän, markkinoinnin ja myynnin moniottelija
Viestintätoimisto Drum

Mikko Yli-Erkkilä

Mikko Yli-Erkkilällä on yli kymmenen vuoden kokemus niin viestinnästä, markkinoinnista kuin myynnistä. Mikko työskentelee tällä hetkellä viestintäkonsulttina Drumissa, jossa hän vastaa kokonaisvaltaisesti asiakkaidensa viestinnästä ja markkinoinnista. Erityisen lähellä hänen sydäntään ovat sisältömarkkinointi ja hakukoneoptimointi. Mikkoa ilahduttavat nettisivut, joiden käytettävyys on mietitty huolella ja joiden sisältö on selkeää ja toimivaa – ja Googlen kautta löydettävää!

Aikaisemmin Mikko on työskennellyt mm. koulutusyrityksessä markkinoinnin ja myynnin vetäjänä sekä markkinointitoimistossa projektipäällikkönä. Hän yhdistää sujuvasti asiakkaan liiketoiminnan tavoitteet käytännön viestinnän ja markkinoinnin toimenpiteiksi.

Pysy ajantasalla

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja mielenkiintoisia blogikirjoituksia. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje