Digitalisaatiojohtaja

Pekka Sivonen

Pekka Sivonen perusti aikoinaan Digian ja kasvatti sen 1600 henkilön pörssiyritykseksi. Hänellä on 20 vuoden kokemus mobiiliohjelmistojen kehittämisestä ja 35 vuoden kokemus yrittäjyydestä, josta hänet on useasti myös palkittu. Hän toimii aktiivisesti yritysten tulevaisuuden kehittäjänä koti- ja ulkomailla, ja on hengeltään startup-mies.

Pekalla on missio: kaikkien Suomen yritysten on muutettava liiketoimintamallejaan digiaikaan sopiviksi. Business Finlandin digitalisaatiojohtajana (1.6. lähtien Executive Director, Digital Transformation of Finnish Industries) hänellä on mission buustaamiseen hyvät mahdollisuudet. Hän haluaa nostaa Suomen hulppealle kasvukäyrälle. ”Tekniikka mahdollistaa sen, nyt tarvitaan muutos myös asenteisiin. Maailman tilanne kysyy johtajuutta, ei seurailua”.

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje