Kansainvälisestä liiketoiminnasta yhteensä yli 35 vuoden kokemus, josta valtaosa johtotasolla

Pertti Rajamäki

Pertillä on kansainvälisestä liiketoiminnasta yhteensä yli 35 vuoden kokemus, josta valtaosa johtotasolla.

Pertti on toiminut Vacon Plc:n Aasian aluejohtajana kahdeksan vuotta ja siitä runsaat kolme vuotta Vacon Chinan toimitusjohtajana asemapaikkanaan Kiina. Tänä aikana ovat syntyneet uudet yritykset Intiaan, Australiaan, Etelä-Koreaan ja Kaakkois-Aasiaan sekä lukuisten partnereiden verkosto näihin maihin, mukaan lukien Kiina.

  • Pertti on työskennellyt ulkomailla yli 10 vuotta (Englannissa, Kiinassa. Saksassa, Ruotsissa ja USA:ssa)
  • Neljästi toimitusjohtajana (Suomessa, Kiinassa, USA:ssa ja Englannissa)
  • Työskennellyt seitsemällä eri toimialalla (Marine, Security, Transportation, Consulting/ Diplomat, Radioactive measuring devices, TeleCom, Power Electronics/Drives)
  • Myyntikouluttajana/coachina Vaconin Sales Excellence ohjelmassa yli 8 vuotta
  • Kehittänyt Partner management –prosessin ja Ideal Partner Profile’n

Pertin erityisosaamisalueita ovat jakelukanavat, myynnin kehittäminen (sales excellence) Global KAM (Key Account Management) ja myynnin strateginen ote.

Pertillä on kansainvälisestä liiketoiminnasta yhteensä yli 35 vuoden kokemus, josta valtaosa johtotasolla yrityksen liiketoimintojen kehittämisestä vastaten, lukuisissa maissa, viidellä mantereella ja Vaconin lisäksi mm. Wärtsilässä, Radoksessa, Tellabsilla ja Abloy-Securitylla. Nykyisin Pertti toimii neuvonantajana kahdessa suomalaisyrityksessä ja kouluttaa aika ajoin Fintrassa ja MIFissä.

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje