Kansainvälisen henkilöstötyön ja komennuslaisten sparraaja ja valmentaja

Reeta Sinkkonen

Reeta Sinkkonen on yrittäjä Sinkkonen Consulting Oy:ssä. Hänellä on laaja kokemus komennuslaisten ja kansainvälisissä tehtävissä toimivien sparraamisesta ja valmentamisesta vuodesta 2001 lähtien niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Kohderyhmänä ovat olleet: Expatriaatit, Repatriaatit, Inpatriaatit (+ relocation palvelut), Monikulttuuriset tiimit ja Yritysjohtajat, johtoryhmät, esimiehet, HR:t sekä asiantuntijat jne.

Aikaisemmin hän toimi Deloitte Oy:llä samoissa tehtävissä. Hän on työskennellyt ja asunut ulkomailla moneen otteeseen (Espanja, Japani, Portugal, USA). Tämän lisäksi hän on asunut Suomen ja USA:n koteja toistakymmentä vuotta. Reetalla on henkilökohtaista kokemusta monikulttuurilllisesta arjesta noin 25 vuotta. Reetan WSOYpron pyynnöstä kirjoittama kirja – Onnistu Ulkomaankomennuksissa ilmestyi helmikuussa 2009. Lisäksi hän on tutkinut ja kirjoittanut ulkomaankomennuksista lopputyönään vuonna 2000 – Expatriaattien paluunjälkeinen sopeutuminen ja sijoittuminen emo-organisaatioon (lähes 100 expatriaattia).

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja mielenkiintoisia blogikirjoituksia. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje