Kokenut coach (PCC), sosiaalipsykologi, MBB coach, ja NLP Practitioner, joka haluaa haastaa jokaisesta parhaan potentiaalin esille

Sari Vuohtoniemi

Sari Vuohtoniemi on mm. sosiaalipsykologi, ICF-sertifioitu coach (PCC) ja sertifioitu MBB coach, jolla on yli 15-vuoden vankka kokemus johtamisen ja organisaatioiden kehittämisestä ja johtamisesta erityisesti kansainvälisissä yrityksissä lukuisilla toimialoilla kehittäjänä kuin johtajanakin.

Sarin erityinen intohimo on tukea ja haastaa ihmisiä, tiimejä ja organisaatioita vapauttamaan aito potentiaalinsa hyödyntämällä vahvuuksiaan ja erilaisuuttaan, sekä rikkomaan omia rajojaan. Hän haluaa rakentaa agiliia johtamista itse-tuntemuksen, itsen johtamisen, visionäärisen ja valmentavan johtamisen kautta, sekä kehittämällä johtoryhmiä ja johtamiskultttuuria.

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje