Psykologian ja kasvatustieteen maisteri, psykoterapeuttikouluttaja, ammatticoachien kouluttaja (MCC, ICF), johdon ja esimiesten työnohjaaja

Sirkku Ruutu

Sirkku Ruutu on psykologi (PsM), opettaja (KM), Suomen ensimmäinen MCC-tason sertifioitu coach, vaativan erityistason psykoterapeutti, ammatticoachien kouluttaja, työnohjaajakouluttaja ja tietokirjailija. Sirkun uusin kirja ”Työnohjaajan opas – valmentava ja ratkaisukeskeinen ote” soveltuu täydellisesti tämän koulutuksen oheislukemistoksi.

Sirkulla on laaja tuntemus organisaatioiden vuorovaikutuksellisista prosesseista, kehittämistoiminnasta ja valmentavasta työotteesta. Sirkku on coachannut ja työnohjannut ylintä johtoa, keskijohtoa, työryhmiä ja yksittäisiä työntekijöitä.

Omasta työotteestaan Sirkku kertoo: ”Ohjaustyössäni merkityksellisyyden kokemukseni kumpuaa siitä, että voin olla auttamassa ihmisiä onnistumaan työssään. Toimin voimavaralähtöisesti ja haluan edistää vastuullista, eettistä ja aitoa johtamisotetta. Tunnen myötätuntoa esimiehiä kohtaan, sillä heihin kohdistuu usein kohtuuttomia vaatimuksia eri organisaatiotahoilta. Tästä inspiroituneena olen myös luonut henkilöstötaitokonseptin, jotta vastuu kehittämisestä ja rakentavasta vuorovaikutuksesta leviää kaikille organisaation tasoille. Kirjoitan tietokirjoja, joiden teemoina ovat olleet valmentava johtamisote ja itsensä johtamisen taidot.”

ICF Finland valitsi Sirkun vuoden coachiksi vuonna 2016.

Haluatko lisätietoa tämän kouluttajan valmennuksista? Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje