Sosiaalipsykologian tohtori

Suvi Uski

Sosiaalipsykologian tohtori Suvi Uski on sosiaalisen median tutkija ja startup-yrittäjä, joka kehittää digitaalisia ratkaisuja ihmisen käyttäytymisen ehdoilla. Hän on kansainvälisen sosiaalisen median tutkimuksen pioneereja, kaikille suomalaisille lakipalveluita vihapuheen pysäyttämiseksi tarjoavan Someturva-startupin perustajajäsen ja toimii monissa startupeissa mm. neuvonantajana.

Suvi on kiinnostunut edistämään yhteiskunnallista vaikuttavuutta ja liiketoimintaa sekä rakentamaan teknologioita, jotka ovat suunniteltuja ihmisille. Hänen keskeisin viestinsä on: ”Ihmisen sosiaalisen käyttäytymisen ymmärtäminen on onnistuneen digitalisaation edellytys.”

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje