search login
FM, esimiestyön valmentaja, muutosjohtaja ja yrittäjä

Tarja Seppänen

Tarja Seppänen, FM, on esimiestyön valmentaja, muutosjohtaja ja yrittäjä, jolla on vuosien kokemus sekä suomalaisten että pohjoismaisten liiketoimintayksiköiden johtamisesta ja erilaisten muutosten läpiviennistä. Tarja on toiminut aiemmin johtajana ja johtoryhmän jäsenenä Management Institute of Finlandissa, ja vastaa nyt Strategisen henkilöstöjohtamisen koulutusohjelmasta projektipäällikkönä. Hän on toiminut useita vuosia esimies- ja johtotehtävissä sekä osaamisen kehittämispalveluita että HR-järjestelmiä tarjoavissa organisaatioissa.

”Henkilöstöjohdolta tarvitaan nyt, jos koskaan, strategista näkemystä ja osaamista, ja kykyä ennakoida toimintaympäristön muutoksia yhteistyössä liiketoimintajohdon kanssa. Muutosvauhti on huima ja se tuntuu vain kiihtyvän. Strategisen henkilöstöjohtamisen ohjelmassa lähdemme yhteiselle matkalle perehtymään alan viimeisimpään tietoon ja jakamaan kokemuksia ja osaamista. Matkalla kytkemme oppimaamme suoraan käytännön työhön, oman organisaation hyödyksi. Odotan innolla yhteistä matkaamme!”

Pysy ajantasalla

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja mielenkiintoisia blogikirjoituksia. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje