search login
HR Business Partner Oy:n toimitusjohtaja ja johtava konsultti. Vankka osaaminen henkilöstöjohtamisesta ja johtoryhmätyöstä

Tiina Alahautala

Tiinalla on vankka osaaminen erilaisista henkilöstöjohtamisen asiantuntija- ja konsultointitehtävistä. Hänellä on pitkä kokemus johtoryhmätehtäväistä suomalaisissa ja kansainvälisissä johtoryhmissä. Hän on toiminut Business Partnerina johdon tukena ja ollut vaikuttamassa kymmenissä yrityksissä Suomessa ja ulkomailla. Tiinalla on koulutuksensa ja kokemuksensa myötä laaja toimialaosaaminen. Koulutukseltaan hän on Kauppatieteiden maisteri, Oikeustaloustieteen maisteri sekä Terveystieteiden ylioppilas.

Tiina on HR Business Partner Oy:n toimitusjohtaja ja johtava konsultti. Aiemmin hän on toiminut HR4:n aluejohtajana myynnistä sekä johdon konsultointoinnista vastaavana, Wärtsilä Power Plantsissa Business HR Directorina vastuullaan globaali henkilöstö noin 70 maassa, Unileverillä HR Business Partnerina vastuualueena pohjoismaat ja Itä-Eurooppa sekä Accenturella HR konsulttina ja henkilöstöprosessien kehitystöistä vastaavana.

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja mielenkiintoisia blogikirjoituksia. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje