Työyhteisösovittelun asiantuntija

Timo Pehrman

Timo Pehrman on filosofian tohtori ja yhteiskuntatieteiden maisteri. Hän on tehnyt pitkän työuran Valio Oy:ssä viimeksi koulutuspäällikön tehtävässä. Hän on aloittanut vapaaehtoisena rikos- ja riita-asioiden sovittelijana Vantaalla vuonna 1985.

Vuonna 2001 hän käynnisti työyhteisösovittelun kokeilun ja koulutuksen Valiolla. Hyvien kokemusten perusteella hän on jatkanut työyhteisösovittelun toteutusta, laajentamista, kehittämistä ja koulutusta myös muissa työyhteisöissä.

Pehrman väitteli kesäkuussa 2011 Lapin yliopistoon aiheesta: ”Paremmin puhumalla – Restoratiivinen sovittelu työyhteisössä”. Väitöskirja on alansa ensimmäinen Euroopassa. Työsuojelurahasto ja Valtion Työsuojelurahasto rahoittivat väitöskirjan edeltävää vaihetta, jossa Suomen sovittelufoorumi tutki sovittelun soveltuvuutta ja oppimisvaikutuksia työyhteisöissä.

Timo Pehrman on toiminut Suomen Sovittelufoorumin tutkijana ja hallituksen jäsenenä vuodesta 2005 alkaen, sekä aloittanut hallituksen puheenjohtajana vuoden 2011 alusta alkaen.

Haluatko lisätietoa tämän kouluttajan valmennuksista? Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja mielenkiintoisia blogikirjoituksia. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje