Toni toimii CxO Professional Oy:n toimitusjohtajana, johtamisen ammattimentorina ja suomalaisen johtamisen parantamisen puolestapuhujana.
CxO Professional Oy

Toni Hinkka

 

Johtamisaktivisti. Elämäntehtävänä suomalaisen johtamisen parantaminen

 

Toni on auttanut tuhansia henkilöitä kehittämään oma vaikuttavuuttaan. Heidän joukossaan on johtajia, myyjiä, kouluttajia, asiantuntijoita, yhteiskunnallisia, vaikuttajia, professoreita, opettajia ja opiskelijoita. Toni on toiminut yksityisellä, julkisella ja kolmannella sektorilla sekä kaikilla toimialoilla. Toni on kollegoineen kehittänyt vaikuttavuuteen liittyviä menetelmiä jo yli kuusi vuotta. Vakuuttavuusmenetelmistöön kuuluvat mm. henkilökohtainen karismaprofiili, karismamentorointi, karisma Master Class -koulutukset, julkiset puheenvuorot, seminaari-, radio- ja televisioesiintymiset sekä kirja Karisma – 30 keinoa parantaa henkilökohtaista vaikuttavuutta. Toni toimii CxO Professional Oy:n toimitusjohtajana, johtamisen ammattimentorina ja suomalaisen johtamisen parantamisen puolestapuhujana.

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje