Vahvistava henkilöstötyö

HR Business Partnerin tarkistuslista [Lataa ohje]

Mitä tukea liiketoiminta oikeasti HR-ihmisiltä tarvitsee? Miksi HR:n pitäisi olla mukana johtoryhmässä? Lataa tarkistuslista ja arvioi omaa tarvettasi kehittyä liiketoiminnan kumppanina!

HR on rakentunut alun perin tarpeesta hoitaa henkilöstön hallintaan liittyviä asioita keskitetysti ja vapauttaa esimiesten aikaa muuhun työhön. Tästä kehitys on jatkunut henkilöstön hallinnan lisäksi henkilöstön kehittämisen eri osa-alueisiin. Henkilöstöjohdon kolmas vaihe on ollut tuoda lisää liiketoimintalähtöisyyttä henkilöstöjohtamiseen eli ohjata ja kehittää henkilöstöön liittyviä asioita sen mukaan mitä kukin organisaatio menestyäkseen tarvitsee. Yritysten johdon on ollut vaikea nähdä miksi HR:n pitäisi istua johtoryhmässä ja tehdä muiden johtajien ohella liiketoimintaan liittyviä päätöksiä, kun tehtävä on rajoittunut hallinnolliseen työskentelyyn ja henkilöstön kehittämiseen. Tämän tilanteen on aika muuttua ja sen voivat muuttaa ainoastaan HR-ihmiset itse.

Listan on laatinut Tiina Alahautala.

Haluatko kehittää omia HR Business Partner -taitojasi? Tutustu HR Business Partner -koulutusohjelmamme sisältöön tai kysy lisää!

JTO-asiantuntija-Jaana-Parkkila-apunasi

Jaana Parkkila

Tuoteryhmäpäällikkö
Lähetä sähköpostia
Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje