Vakuuttavat työelämän tutkinnot

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, Cyber Master -kyberturvallisuuden johtaminen

Nyt, enemmän kuin koskaan kyberturvallisuudella on jopa ratkaiseva vaikutus organisaation toimintaan ja tulevaisuuteen. Cyber Master –koulutus laajentaa ymmärrystäsi kyberturvallisuuden moniulotteisesta uhasta ja keinoista turvata organisaatiosi toimintaa.

Kenelle johtamisen ja yritysjohtamisen tutkinto soveltuu?

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto/ Cyber Master sopii   henkilöille, joilla on mahdollisuus päättää ja/tai kehittää organisaation tietoturvaa ja viedä ideoita eteenpäin sovellettavaksi. Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti organisaation johtoryhmässä toimiville henkilöille.

Sisältö

Kyberturvallisuus rakentuu kyvystä ymmärtää, tunnistaa ja lisätä yrityksen tai organisaation tietoturvallisuutta ja henkilöstön osaamista. Ohjelman aikana kehität ja  rakennat yrityksen kykyä ja kestävyyttä kohdata  kyberturvallisuuden kasvavat haasteet yhdessä koko johtoryhmän kanssa.
 
Kyberturvallisuus on paljon enemmän kuin turvaamista ja suojaamista; se on havainnointia, ennakointia, kykyä reagointiin ja oikea- aikaista viestintää kyberoperaatioiden ennaltaehkäisemiksi.  Kyberturvallisuuden johtajana kasvatat koko yrityksen ennakoivaa kykyä sietää poikkeus- ja häiriötekijöitä sekä hallita kriisitilanteita.

Koulutuksen aikana suoritetaan Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto. Tutkinnon avulla koulutuksen opit  viedään suoraan käytäntöön.

Hyödyt ja tavoitteet

  • Opit kyberturvallisuuden perusperiaatteet ja toimintatavat omien projektiesi läpiviemiseen ja kehittämiseen
  • Kehität omaa työtäsi, organisaatiosi tietoturvaprosesseja ja yrityksen tietoturvabrändiä
  • Sinusta kasvaa organisaatiosi kyberjohtaja
  • Saat valmiuksia johtamisen vuorovaikutustaitoihin ja osaamista ryhmätyötaitoihin.
  • Saat tukea tietoturvan kehittämistyöhön: teoriaa, menetelmiä ja käytännön kokeiluja
  • Saat mahdollisuuden verkostoitua ja jakaa kokemuksia

Aikataulu

Toteutusaika: 12.10.2021-31.12.2022
Paikka: Helsinki, Koulutuskampus sekä verkkokoulutus

Hakuaika on käynnissä ja jatkuu 26.9.2021 saakka.
Hinta: Koulutus voidaan toteuttaa oppisopimuskoulutuksena, jolloin opiskelijamaksu määräytyy kunkin alueen koulutuksen järjestäjän käytännön mukaan. MIF auttaa oppisopimusten haussa.

Haluatko kysyä lisää tai tilata vastaavan koulutuksen organisaatiollesi?

Ota meihin yhteyttä!