Ammatilliset tutkinnot

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto – Talouden kestävä kehittäjä, Oulu 2023-2025

Lataa esite
työryhmä palaverissa

Kuinka johtaa toimintaa ja taloutta inhimillisesti ja kestävällä tavalla haasteellisessa toimintaympäristössä? Päivitä ammattimaisen johtamisen työkalupakkisi!

Hyvällä strategialla fokusoit niukat resurssit vaikuttavim-malla tavalla. Lean- ja palvelumuotoilun ajattelulla poistat hukan, hyödyttämättömän tekemisen ja laaduttomuuden kustannukset. Valmentavalla johtamisella saat ihmiset loistamaan omissa rooleissaan. Kaiken pohjalle tarvitaan myös vahva talouden ymmärrys ja tiedolla johtaminen!

Tutkinnon vaatiman osaamisen osoitat käytännön työtehtävissä vastuualueesi johtamisessa ja kehittämisessä mentoreiden ohjaamana.

Koulutus voidaan toteuttaa oppisopimuskoulutuksena, jolloin opiskelijamaksu OSAO:n alueella on 450 e koulutuksen järjestäjän käytännön mukaan. MIF auttaa oppisopimusten haussa.

Koulutukseen pääsee mukaan vielä toisesta päivästä 2.11. alkaen. Lähetä hakemuksesi viimeistään 27.10.2023!

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista webinaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa.