Vaikuttava viestintä

Kaipaatko vinkkejä vaikuttajaviestintään? Lataa Inforin vaikuttajaviestinnän pikaopas [Lataa opas]

Lobbausopas sisältää 10 vanhaa – mutta yhä toimivaa – vinkkiä, kuinka voit vaikuttaa yhteiskunnalliseen päätöksentekoon.

Mitä erilaisia keinoja lobbaamisessa on vuosien varrella käytetty? Mitä seikkoja pitää ottaa huomioon vaikutettaessa poliitikkoihin ja yhteiskunnalliseen päätöksentekoon. Olen koonnut Inforin vaikuttajaviestinnän pikaoppaaseen 10 vinkkiä niille, joiden tehtävänä on kehittää vaikuttajaviestintää ja/tai lobata.

Olen nimennyt vinkit ”vanhoiksi”, koska osaan niistä olen törmännyt jo 1950-luvun lobbauskirjallisuudessa.  Ja siksi, että minulle niistä moni avautui 2000-luvun alussa haastatellessani kansanedustajia siitä, miten he kokivat vaikuttamisen Suomen ydinvoima-asiassa.

Monet vanhat opit ja taktiikat ovat kestäneet hyvin aikaa. Ne ovat yhä käyttökelpoisia, vaikka esimerkiksi mielipidevaikuttaminen on saanut Twitter-aikakaudella uusia muotoja.

Lataa maksuton Vaikuttajaviestinnän pikaopas – 10 vanhaa mutta toimivaa vinkkiä lobbaamiseen tästä.

 P.S. Jos olet kiinnostunut vaikuttamisen uusista opeista, tiedustele Inforista aiheeseen liittyvää räätälöityä valmennusta tai osallistu Viestintäjohtajan kehittymisohjelma VPK Executiveen.

Ilari Hylkilä

Asiakkuuspäällikkö, FM
Lähetä sähköpostia
Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja oppaista sekä mielenkiintoisista blogikirjoituksista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje