Vaikuttava viestintä

Käytettävyys sosiaalisessa mediassa

Paikka: Asiakkaan toiveiden mukaan

Nyt puhutaan paljon sosiaalisen median strategiasta eli organisaation tavoitteista ja suunnitelmista somessa sekä sisältömarkkinoinnista.

Käyttöliittymät tulevat yhteisöpalveluissa annettuina, mutta sosiaalisen median viestintäkokonaisuuden suunnittelusta yksittäisen viestin kirjoittamiseen on paljon käytettävyyteen ja siten sosiaalisen median strategian onnistumiseen vaikuttavia tekijöitä.

Paikka: Asiakkaan toiveiden mukaan

Käytettävyys syntyy käyttökokemuksesta, kontekstista ja arvosta.

Miten varmistetaan että käyttäjä pysyy kärryllä, kun organisaatio viestii samaan aikaan monessa kanavassa, ja nekin ovat vain murto-osa käyttäjän jokapäiväisistä verkkorutiineista?

Kenelle

Käytettävyys sosiaalisessa mediassa -koulutus sopii kaikille sosiaalisen median kanavien kanssa työskenteleville. Lisäksi ohjelma toimii loistavasti jatko-opintoina MIFin (Inforin) Verkkoviestinnän koulutusohjelman tai Digitaalisen viestinnän koulutusohjelman käyneille.

Ohjelman sisältö

Käytettävyys sosiaalisessa mediassa – käyttäjäkeskeinen suunnittelu sosiaalisen median kanavien viidakossa

  • Käyttäjälähtöinen SoMe-kanavien suunnittelu
  • Selkeät viestintäkäytännöt yhteisöpalveluissa
  • Yksittäisen viestin muotoilun tärkeys eri palveluissa
  • SoMe-kanavien integraatio organisaation muuhun viestintään

Oppimismenetelmät

Keskustellaan nykypäivän haasteista, katsotaan ongelmakohtia ja hyviä ratkaisuja ja pohditaan keinoja, miten ihmisiä voi tavoittaa heille merkityksellisellä tavalla.

Hyödyt

Osallistujalla on helpompaa nähdä, miten käyttäjät kohtaavat organisaation viestinnän sosiaalisessa mediassa ja miten sen hyvällä suunnittelulla voidaan tuottaa heille arvoa.

Koulutuksessa keskitytään etenkin siihen, miten strategiset tavoitteet ja käyttäjien realiteetit saadaan kohtaamaan.

Haluatko kysyä lisää tai tilata vastaavan koulutuksen organisaatiollesi?

Ota meihin yhteyttä!

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja mielenkiintoisia blogikirjoituksia. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje