Blogi

KOMPETENSSIN NOSTAMINEN ASIAKASRAJAPINNASSA TOIMIVILLA SEKÄ PAREMPI ASIAKASKOKEMUS

Aspectumin konkretiakonsultointi on asiakkuuksien johtamisen eliittiä Suomessa

Painotus vahvasti konkretiassa, kädet savessa, yhdessä asiakkaan kanssa työskennellään kohti asetettuja tavoitteita ja päämääriä. Aspectumin valmiit projektimenetelmät ja kokeneet asiantuntijat takasivat hankkeemme tehokkaan toteutuksen aikataulutavoitteidemme mukaisesti.

Muutoksen konkretisointi ja jalkauttaminen olivat huippuluokkaa. Muutoksen läpivieminen oli kaikkea muuta kuin helppo. Aspectumin konsulttien ansiosta vaikeistakin paikoista noustiin, mentiin eteenpäin ja lisättiin rohkeutta. Hankkeemme oli laaja kestäen 7 vuotta.

Lopputuloksena oli historian paras tulos, kompetenssin selkeä nousu asiakasrajapinnassa toimivilla ihmisillä sekä parantunut asiakaskokemus.

Jarmo Lipiäinen
myynti- ja markkinointijohtaja, Kotimaa-yhtiöt

Pysy ajantasalla
Tilaa maksuton uutiskirje

Tilaamalla Management Institute of Finland MIF Oy:n uutiskirjeen kuulet mm. ajankohtaisista koulutuksista ensimmäisten joukossa, saat tietoa maksuttomista seminaareista ja mielenkiintoisia blogikirjoituksia. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje