Tuloksellinen johtaminen

Konsernitilinpäätös – Modulit

Hinta alkaen 30 €

Online – kouluttaudu verkossa! Modulit ovat osa Konsernitilinpäätös- koulutusohjelmaa. Konsernitilinpäätöskurssilla käydään konsernitilinpäätöksen laatimisen kannalta läpi kaikki haastavat kysymykset ja peruskonsernitilinpäätöksen laatimiseen liittyvät seikat, kuten hankintamenon eliminointi, sisäiset katteet ja arvonalentuminen. Koulutuksessa käydään lävitse myös perusasiat eri IFRS/IAS -standardien vaikutuksista.

Keskeiset seikat konsernitilinpäätöksen laadinnasta käydään lävitse kuudessa eri modulissa. Konsernitilinpäätös modulit sisältävät seuraavat asiakokonaisuudet: Yleistä konsernitilinpäätöksestä, tuloslaskelma, tase, konsernitilinpäätöksen erityisiä liitetietoja, erityiskysymykset ja IFRS. 

Kenelle

Kokonaisuus sopii kaikille, mutta erityisen hyvin taloushallinnon perusteet omaavalle controllerille, talouspäällikölle, kirjanpitäjälle ja muille. Koulutusmateriaalia päivitetään säännöllisesti ja lisätään uutta materiaalia. 

Koulutukseen voi osallistua ilman aiempaa taloushallinnon koulutusta, mutta perusymmärrys kirjanpidosta on suositeltavaa. 

Modulit

Moduli 1: Yleistä

Moduli 2: Tuloslaskelma 

Moduli 3: Tase

Moduli 4: Konsernitilinpäätös - Yleistä 

Moduli 5: IFRS

Moduli 6: Konsernitilinpäätös - Erityistä

Jos haluat ilmoittautua kaikkiin moduleihin, ilmoittaudu tästä >>

Hinta 30 € (+ alv 24%)

Yhden modulin hinta 30 € (+ alv 24%).

Mainitse ilmoittautumislomakkeella mihin modulin ilmoittaudut.

Perumisehdot: Lisenssi on voimassa 12 kuukautta tilauksesta. Tämän jälkeen sopimus jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruta kaksi viikkoa ennen sopimuksen päättymistä.

Haluatko kysyä lisää tai tilata vastaavan koulutuksen organisaatiollesi?

Ota meihin yhteyttä!