Tuloksellinen johtaminen

Konsernitilinpäätös – Koko ohjelma

Hinta alkaen 99 €

Online – kouluttaudu verkossa! Konsernitilinpäätöksen laatimista on perinteisesti pidetty haastavana tehtävänä. Näin ei tarvitse olla, vaan konsernitilinpäätöksen laatiminen voi olla mukavaa ja hauskaa. Koulutuksessa käydään lävitse keskeiset konsernitilinpäätöksen laatimiseen liittyvät kohdat ja tuodaan yksinkertaisesti esille konsernitilinpäätöksen haasteellisimmat kohdat. Konsernitilinpäätöskoulutuksen jälkeen sinulla on hyvä peruskäsitys konsernitilinpäätöksen laatimisesta ja eri osa-alueisiin liittyvistä keskeisistä kysymyksistä sekä ratkaisuista näihin.

Kenelle konsernintilinpäätöskoulutus on?

Koulutus sopii johta­jille, esimie­hille ja kirjanpitäjille ja muille taloushallintoon osallistuville henkilöille, joilla on vastuullaan konsernitilinpäätökseen liittyviä tehtäviä. Koulutus sopii erityisen hyvin kirjanpitäjille, talouspäälliköille, hallintopäälliköille, laskentapäälliköille ja muulle laskentahenkilöstölle. Osioita koulutuksesssa on sekä hallituksen jäsenille, talousjohtajalle, controllerille että kirjanpitäjälle.

Koulu­tukseen voi osallistua ilman aiempaa talous­hal­linnon koulu­tusta, mutta perusymmärrys kirjanpidosta on suositeltavaa.

Konsernitilinpäätöskoulutuksen sisältö

Ohjelma koostuu 6 modulista: tuloslaskelma tase, arvostus, konsernin tilinpäätöstekniikka, yleistä konsernin tilinpäätöksestä, konsernin tilinpäätöksen erikoisalueet, jotka toimivat myös itsenäisinä osioina. Ohjelma koostuu opetusvideoista, verkkotehtävistä ja kattavasta oheismateriaalista.

 

Konsernitilinpäätöskoulutuksen hyödyt ja tavoitteet

Itsenäisellä kurssilla käydään lävitse lyhyiden tallenteiden avulla mm. määräysvaltaan, vähemmistöosuuden laskentaan, osakkuusyhtiön määritelmään, sisäisiin katteisiin ja arvonalentumisiin liittyviä kysymyksiä. Kyseessä on täydentyvästä koulutuksista, johon lisätään aktiivisesti uusia konsernitilinpäätökseen vaikuttavia seikkoja ja niiden ratkaisuja. Kirjallinen tukiaineisto syventää tallenteiden sanomaa ja kertoo yksityiskohtaisemmin konsernitilinpäätöksen laatimisen käytännöistä.

Koulutuksen käytyäsi:

  • opit tiedostamaan keskeiset konsernitilinpäätöksen laatimiseen liittyvät tekijät
  • ymmärrät olennaisimmat konsernitilinpäätöksen laatimisen ratkaisut
  • saat varmuutta konsernitilinpäätöksen laatimiseen
  • nostat valmiuksia konsernirakenteen muutostilanteissa
  • voit opiskella ja päivittää tietojasi juuri sinulle sopivana hetkenä tallenteiden avulla

Hinta 99 € (+ alv 24%)

Perumisehdot: Lisenssi on voimassa 12 kuukautta tilauksesta. Tämän jälkeen sopimus jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruta kaksi viikkoa ennen sopimuksen päättymistä.

Haluatko kysyä lisää tai tilata vastaavan koulutuksen organisaatiollesi?

Ota meihin yhteyttä!